• Produkter for konkurrence og træning!
  • Gratis fragt over 300kr
  • Sikker betaling med DIBS
Om Nutrilett
PRODUKTER for konkurrence og træning!
GRATIS FRAGT PÅ ORDRE OVER 300 KR
SIKKERT OG ENKELT BETALING MED DIBS

 

VIND EKSKLUSIV SPA-REJSE!

Kom væk fra hverdagen med en god veninde, når Nutrilett sammen med Spa-Tours udlover et gavekort til en eksklusiv spa-rejse til en værdi af DKK 20.000!

Vælg frit mellem skønne destinationer i hele Europa med wellness- og spaoplevelser i absolut særklasse.
For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive i kommentarfeltet, på Nutrilett facebook side, hvem der skal med dig på denne spa-rejse.

Hver torsdag frem til den 29. juni 2017 trækkes en ugevinder af en skøn Nutrilett Weekendtaske med blandede Nutrilett produkter (værdi DKK 640,-) blandt alle, der deltager med et svar. Selvom du vinder en ugepræmie, er du stadig med i konkurrencen om hovedpræmien.

Vinderen af den store hovedpræmie fra Nutrilett og Spa-Tours findes fredag d. 30. juni 2017 ved lodtrækning blandt alle svar.

Alle vinderne offentliggøres på Nutrilett facebook side samt får direkte besked. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Konkurrencen er ikke associeret med eller sponsoreret af Facebook.

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Orkla må ikke deltage i konkurrencen.

Har du nogle spørgsmål til konkurrencen kan du enten sende det i en privat besked på facebook eller på mail nutrilett@orkla.dk.

Orkla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Orkla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.
Orkla er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Orkla forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Orkla er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Orkla afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Orkla sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Orkla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Orkla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Udbyder af konkurrencen er: Orkla Care, Industrigrenen 10, 2635 Ishøj

FÅ 15% RABAT PÅ ALLE VARER
Få vores produktnyheder først og bliv inspireret

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOG IND eller BLIV MEDLEM