• Produkter for konkurrence og træning!
  • Gratis fragt over 300kr
  • Sikker betaling med DIBS

Her i sommervarmen, skifter vi de tunge måltid ud med nogle lettere. Hvorfor ikke prøve denne opskrift allerede i dag?

Ingredienser:
(4 portioner)

  • Hokkaido-græskar eller butternut squash, ca 1,5 kg
  • 1 stort rødløg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 rød chili (evt. mere hvis du elsker stærk mad)
  • 1 liter hønsebouillon
  • Spidskommen
  • Koriander
  • Frisk koriander
  • Olivenolie
  • 100 gram friskost (fx Philadelphia)
  • 50 gram pinjekjerner
  • Maldonsalt (eller anden flagesalt)

Sådan gør du:
Sæt ovnen på 170 grader. Vask græskaret grundigt, skær bund og top af og fjern kernerne. Hvis du bruger butternut squash skal det skrælles. Skær græskarret i tern og læg det i en bradepande beklædt med bagepapir sammen med hvidløgsfeddene. Kom lidt olivenolie over og vend det godt rundt. Bag det i ovnen i ca. 50 minutter. Når græskarret bages på denne måde i ovnen, i stedet for at koge det, får du ekstra god smag frem.

Rist pinjekjerner på en tør pande og drys lidt Maldonsalt over og stil det til afkøling i en skål. Det skal bruges på toppen af suppen. Hak løg og svits det gyldent i lidt olie i en stor gryde. Tilsæt hakket chili. Svits dette sammen med spidskommen og koriander (tørret) og tilsæt ca. en liter hønsebouillon. Kom friskosten i og de færdigbagte græskarterninger og kog op.

Til sidst skal alt køres glat – enten i en blender eller med en stavblender.
Serveres med et drys hakket koriander og pinjekernerne.

Velbekomme
– det er både sundt og godt

Energi, kcal

 

Protein, g

 

Fedt, g

 

Kulhydrat, g

 

Fiber, g

 

226

 

9

 

14

 

13

 

7,5

 

 

RELATERTE BLOGGINDLÆG

FÅ 15% RABAT PÅ ALLE VARER
Få vores produktnyheder først og bliv inspireret

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOG IND eller BLIV MEDLEM