• Produkter for konkurrence og træning!
  • Snabba leveranser
  • Sikker betaling med DIBS

Er det ikke altid, du lige har tid og mulighed for at tage i fitnesscenteret og træne?
Vi giver dig 3 råd til, hvordan du kan røre dig i hverdagen

Selv når vi har de bedste intentioner, er der dage, hvor det er umuligt at komme afsted til fitnesscenteret. Mest fordi vi har en vanvittigt tidsplan, som indebærer andre forpligtelser eller aftaler. På dage, hvor det ikke er muligt at komme til fitnesscenteret, men hvor du heller ikke har lyst til at springe træningen over, findes der andre muligheder. Se vores 3 bud på motion, de dage, hvor der ellers ikke er tid til det.

Sæt en dvd på: På dage, hvor du går glip af en træningstime eller springer fra en styrketræningstime, er en fitness-DVD ofte det næstbedste.
Der er en bred vifte af øvelser at vælge imellem, og instruktørerne gør deres bedste for at holde dig motiveret og samtidig lære dig om god form og kondition. Da en træningsdvd er struktureret, får du ofte mere ud af det, end du ville gøre, hvis du forsøger at lave din egen hjemmetræning.

Tag udenfor: Uanset om du løber, cykler eller vandrer, er en af de nemmeste måder at kompensere for en mistet fitnessdag at tage udenfor for at træne. Hvis træning udendørs ikke er din favorit, så mind dig selv på at frisk luft er noget af det bedste vi har.

Brug bare 5 min på at bevæge dig: Gå rundt, når du snakker i telefon, stå op en time på arbejdet eller gå en tur på 5-10 min. efter frokost. Find så mange måder, du kan for at bevæge dig i løbet af dagen. Du bliver måske overrasket over at se, hvor mange kalorier du kan forbrænde.

Relaterede blogindlæg

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOG IND eller BLIV MEDLEM