• Produkter for konkurrence og træning!
  • Gratis fragt over 500kr
  • Sikker betaling med DIBS
banangranola opskrift

Banangranola

 

Ingredienser:

  • 280 g/6 dl havregryn
  • 150 g kerner og frø:
    • 50 g solsikkekerner
    • 50 g græskarkerner
    • 50 g hørfrø/sesamfrø (gerne et mix)
  • 150 g hakkede nødder:
    • 80 g hakkede mandler
    • 40 g hakkede hasselnødder
    • 30 g hakkede valnødder
  • 60 g revet kokos
  • 1 tsk kanel
  • 2 små/mellemstore bananer (ca. 180-200 g i alt)
  • 3 spsk fibersirup, evt. honning
  • ½ tsk vaniljeessens
  • 1 spsk smør eller olie
  • 2 knivspidser havsalt
  • 50 g tørret frugt eller bær

 

Sådan gør du:

  1. Indstil ovnen på 180 grader.
  2. Bland havregryn, kerner, frø, nødder, kokos og kanel godt i en skål.
  3. Mos bananerne med en gaffel eller en stavblender
  4. Lun FiberSirup/honning og smør let i en gryde eller i mikroen, og bland det derefter med de moste bananer og vaniljeessensen.
  5. Hæld blandingen over de tørre ingredienser med et par knivspidser havsalt, og bland det godt.
  6. Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir, og bag den ved 180 grader i 18-20 min. Vendes et par gange undervejs.
  7. Efter bagning blander du i tørret frugt eller bær i og lader granolaen afkøle, før du hælder den i en tæt krukke eller boks til opbevaring.

 

Nydes med mælk, yoghurt eller som topping på det meste!

 

Tips

Du kan selv variere ved at tilsætte forskellige kerner, frø og nødder i forskellige mængder. Prøv dig frem.

Relaterede blogindlæg

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOG IND eller BLIV MEDLEM