• Produkter for konkurrence og træning!
  • Snabba leveranser
  • Sikker betaling med DIBS

Mød Bent

Mød .…Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. (text af Rikke)

(image Bent)

Min historie.…

Jeg hedder Bent, er 45 år gammel, gift med Mette og sammen har vi 6 hjemmeboende børn, så der er nok at se til med unger veralt i alle aldre og med 2 der arbejder :)

min hverdan har altid været tidspresset, tildels af meget kørsel i forbindelse med arbejde og vekslende sluttider, så man aldrig helt vidste hvornår man var hjemme og meget stillesiddende arbejde.

dvs. at morgenmaden blev tit droppet, middagsmaden var “hurtig” mad, og så blev der grov-ædt til aftensmaden…. :)

jeg har siden jeg var ca 20 haft vægtproblemer, og har skøjtet op og ned i vægt, og forsøgt 100 forskellige ting indenfor kure, fitness, cykling og så videre – med resultater på kort sigt, men så faldt man tilbage i samme rille igen.+ lidt extra :)

det er for nemt i dagens danmark at “falde i ” med alle de tilbud der er på fastfood – og snold og chips og og og

og når man så siger – nu skal jeg have gjort noget ved det – så knokler man på en måned eller 2 og så gider man ikke mere – eller mærker at man faktisk ikke har gjort op med sig selv, hvad det er man egentlig vil, og hvorfor.

jeg har efterhånden lært, at hovedet skal være med – ikke kun kroppen.
hvis ikke du er klar i HOVEDET til at tabe dig – så glem forehavendet.

du skal sige til dig selv – NU ER DET SLUT – nu starter mit nye mad-liv – OG HOLDE FAST!
tjek evt helseforsikringer man har igennem sit job,. Mange har ikke kun kiropraktor og massage og og – men også mulighed for at kontakte en diætist som kan støtte og hjælpe.
OG
forklar dine nærmeste om dine tanker og beslutninger – DET ER ALFA OG OMEGA AT DE ER MED PÅ DET OG STØTTER OP OM DET – ( uden at de dermed selv er indlagte til at skulle følge din kost eller plan :) )

da jeg startede med Nutriletts VLCD kur, var der også mange skeptikere omkring mig –
“ahhr det er også bare endnu en pulver kur…”
“det smager af …..”
“det körer du sur i ”
” det er alt for dyrt”

MEN
der må jeg så sige….. kig på prisen på 3 ugers pulver kontra hvad du bruger på mad / snold / chips / chokolade på 3 uger ….

de 3 uger er hårde – ja
der er ikke et bredt udvalg – som en buffet – korrekt
du finder hurtigt en favorit smag ( min er kakao shake :) )

efter de 3 uger – hvor jeg i mit tilfælde har snakket med kostvejleder løbende, og med 1 ugentlig vejning ( hold dig fra vægten så meget som muligt :) )
start op med at spise “normal” mad, 5 gange om dagen – ( du kan erstatte 1 af måltiderne med en nutrilett bar eller shake – de mætter faktisk godt ! )
– få fundet nogle lækre opskrifter
DER ER MANGE PÅ NETTET – OG DE TAGER IKKE LANG TID AT LAVE – OG ER LET FORSTÅELIGE :)

– få lavet en plan for at holde kroppen igang – i mit tilfælde bliver det til små gåture på max 1/2 time pr dag

– sæt dig nogle delmål…. og beløn dig selv for det…. IKKE MED EN IS MED 6 KUGLER – men med et eller andet du synes du har fortjent :)

– sæt dig et slutmål – mit er minus 30 kg !
– bliv ved med at involvere dine nærmeste – brug dem til at snakke – lav maden sammen – lav madplan – det er billigere i længden og jeg har selv oplevet – at så ryger der også kun det i vognen som man egentlig skal bruge.:)

jeg har blandt andet oplevet følgende på de 5 uger jeg har været igang nu

1 – jeg er gået fra 128.4 kg til 112,6 kg = MINUS 15,8 KG !
2 – jeg har fået mere energi
3 – jeg sover bedre – og er mere udhvilet om morgenen
4 – jeg snorker ikke mere !
5 – jeg snakker MEGET om mad :) men på en god måde – :)
6 – jeg har mindre hovedpine ( tror det er sukkeret der ude af korppen)

ser frem til at jeg efter at har fået koblet gåture på, igen kan begynde på at løbetræne – og har derfor netop tilmeldt mig eremitage løbet til oktober

TAK FOR DIN TILMELDING!

Ha' en rigtig god dag.

FÅ 15% RABAT PÅ ALLE VARER
Få vores produktnyheder først og bliv inspireret