• Produkter for konkurrence og træning!
  • Snabba leveranser
  • Sikker betaling med DIBS
Om Nutrilett
  • Start
  • Salgs- & Leveringsbetingelser
PRODUKTER for konkurrence og træning!
GRATIS FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
SIKKERT OG ENKELT BETALING MED DIBS

Salgs- og leveringsbetingelser

OBS! Endelig aftale mellem dig (som kunde) og Nutrilett anses for indgået, når din ordre er modtaget hos og bekræftet af Nutrilett. Alle priser og tilbud på Nutrilett.dk er uden obligo.

 

1. Generelt
Disse betingelser er gældende for forbrugere ved handel på Nutrilett.dk.

Bemærk, at Nutrilett netbutik www.Nutrilett.dk er alene for forbrugere. Ønsker du at handle som erhvervsdrivende, kan du kontakte Orkla Care A/S på telefon +45 43 56 56 56

 

2. Afgivelse af ordre
Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Nutrilett har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.
Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.
Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.
Alle kontrakter indgås på dansk.

 

3. Annullering af ordre
Har du ikke modtaget en bindende ordrebekræftelse/faktura fra Nutrilett, og er din ordre endnu ikke effektueret af Nutrilett, kan du annullere din ordre ved at kontakte Nutrilett på nutrilett@orkla.dk
Er varerne pakket/afsendt af Nutrilett, har du stadig mulighed for at fortryde købet. Se punkt 9.

 

4. Personpolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Som registreret hos Nutrilett.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til nutrilett@orkla.dk. Personoplysningerne registreres hos Nutrilett og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand, dog videregives din email-adresse og mobilnummer til PostNord i forbindelse med afsendelse af postpakker. Du kan læse mere om Nutriletts personoplysninger på Orkla.dk.

 

5. Priser
Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og inklusiv 25% moms. Undtaget er forsikringer og elektroniske gavekort, der er momsfrie.
Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne.

 

6. Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visakort eller Mastercard. Kortoplysningerne transmitteres krypteret mellem kunde og Nutrilett.dk. Personoplysninger (navn, adresse osv.) krypteres dog ikke.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

7. Forsendelse og levering
Vi yder en hurtig og sikker service med udsendelsen af din ordre. Den fysiske transport foregår via Post Nord pakkepost, der leverer i hele Danmark indenfor 3-5 hverdage.
Vores samarbejdspartner M&N Grosissten.dk IVS håndterer din ordre og levering, og sikrer at din ordre kommer frem til tiden. Din ordre leveres til nærmeste posthus eller pakkebokse. Du modtager en SMS/email fra Post Nord med information om hvornår og hvor pakken kan afhentes.
Hvis du køber for mere end 500kr., sender vi dine varer fragtfrit. Ved samlet køb under 500 kr. pålægges fragtgebyr på 75 kr.
Vi leverer kun i Danmark.

 

Hvis du har bestilt mere end ét produkt, kan din ordre muligvis splittes i flere leveringer. Det skyldes, at vi mangler varer på lager, og ikke kan levere varerne samlet.
Med mindre andet aftales, vil du være berettiget til at hæve købet, hvis du ikke har modtaget de bestilte varer senest 14 dage efter, at du har afgivet din ordre.
Nutrilett bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Der kræves underskrift ved modtagelse. Hvis du har nogen som helst spørgsmål til din ordre, må du endelig ikke tøve med at kontakte os på e-mail m.n.grossisten@gmail.com

 

8. Fortrydelsesret
Du kan uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives til nutrilett@orkla.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder leverings omkostninger. Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde den indgående aftale. Vi gennemfører tilbagebetalingen uden tillæg af gebyrer og med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

 

Returnering:
Har du allerede modtaget varerne, skal du sende dem retur til Nutrilett uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Det er vigtigt, at forsendelsen forsynes med porto, som du selv skal betale. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du kan fortryde dit køb/returnere en vare ved at:
– Afvise modtagelse af varen/undlade at indløse en forsendelse
– Returnere varen til vores varehuse (lager)

Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen.
Oplysning om vores lagers placeringer findes på vores hjemmeside under ‘Kontakt Nutrilett’.

 

9. Reklamationsret

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du straks kontakte Nutrilett, efter at en fejl eller mangel konstateres.

 

10. Kontakt
Nutrilett Danmark
Orkla Care A/S
Industrigrenen 10
2635 Ishøj
CVR nr. 16 17 35 92
E-mail: nutrilett@orkla.dk

TAK FOR DIN TILMELDING!

Ha' en rigtig god dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!
Få vores produktnyheder først og bliv inspireret