• Lanceret for 30 år siden
  • God smag
  • Gode vaner
Close
Om Nutrilett
Lanceret for 30 år siden
God Smag
Gode vaner

Ja, hvis du følger vejledningen på Nutrilett Shakes og bytter alle måltiderne ud med 5 poser daglig op til 3 uger.

Nutrilett Barer og smoothies kan bruges til at erstatte enkelte måltider. De er måltidserstatninger og kan spises efter ønske og behov men ikke erstatte slankepulveret.
Nutrilett Shakes kan kun udskiftes med andre smage af Nutrilett Shakes. Grunden til dette er, at der i en diæt sker fysiologiske processer i kroppen som gør det nemt at følge diæten. Hvis man øger kalorie indholdet ved at blande barer, smoothie ind vil disse processer ophøre og det kan være vanskeligere at fuldføre diæten. Ligeledes indeholder Nutrilett Shakes alle de næringsstoffer man daglig har behov for fx vitaminer, mineraler, kostfibre mv. Hvis man blander med barer og smoothie som har en anden kombination af næringsstofferne kan man risikere at få enten for meget eller for lidt af nogle af næringsstofferne.

Når man vælger at gå på diæt med Nutrilett Shakes skal man kun variere mellem disse smagsvarianter. Grunden til dette er, at der i en diæt sker fysiologiske processer i kroppen som gør det nemt at følge diæten. Hvis man øger kalorie indholdet ved at blande barer, smoothie ind vil disse processer ophøre og det kan være vanskeligere at fuldføre diæten. Ligeledes indeholder Nutrilett Shakes alle de næringsstoffer man daglig har behov for fx vitaminer, mineraler, kostfibre mv. Hvis man blander med barer og smoothie som har en anden kombination af næringsstofferne kan man risikere at få enten for meget eller for lidt af nogle af næringsstofferne. 
Når man er på Nutrilett diæten med Shakes bør man derfor også fortsætte med den i weekenden, når man ønsker at gennemføre diæten på 1-3 uger.

Bivirkninger forekommer sjældent. Hvis man efter en dags tid oplever hovedpine kan det skyldes at man har drukket for lidt vand. Nogle får lidt problemer med mave hvis de ikke drikker nok væskes men det går oftes hurtigt over igen. Det er vigtig, at man drikker rigeligt med væske til hvert måltid med Nutrilett, også selvom det er Nutrilett Shakes og smoothies, som er flydende.

Nutrilett Shakes er en komplet kosterstatning til vægttab og vægtkontrol og er sammensat således at de næringsstoffer, proteiner, fedt og kulhydrater som man har behov for daglig passer til 5 poser fordelt over et døgn. Spiser man mindre end den anbefalede dagsration på 5 poser risikerer man, at starte nedbrydning af muskler i stedet for fedt.

Alle allergener fremgår af ingredienslisten og er fremhævet med fed skrift.

Alle sødestoffer fremgår af ingredienslisten. 

Dagsration:

Nutrilett Strawberry Shake: 827 kcal
Nutrilett Chocolate Shake: 835 kcal

For eksakte værdier, se næringsdeklaration. 

LCD = Low Calorie Diet og er defineret til at måtte indeholde mellem 800-1200 kcal.


VLCD = Very Low Calorie Diet  og er defineret til at måtte indeholde mellem 500-800 kcal

Efter diæten på de 1-3 uger med Nutrilett Shakes er det måske tid til at spise almindelig mad igen. Det betyder ikke, at du skal gå tilbage til den kost du spiste før. Start med lette måltider kombineret med Nutrilett barer og smoothies. En lettere krop har brug for mindre mad, men husk at spise regelmæssigt og drik rigeligt med vand.

Kosterstatninger såsom Nutrilett Shakes erstatter hele den daglig kost indeholder alle de vitaminer og mineraler som man dagligt har behov for og her behøver man ikke at tage en vitaminpille.
Ved brug af måltidserstatterne Nutrilett barer og smoothies så dækker de indholdet af vitaminer og mineraler et enkelt måltid normalt har. Ersatter du 1-2 måltider kan det være en god idé at supplere med en vitaminpille.

Ja, men udholdenheden vil ikke være i samme top som tidligere, på grund af det lidt lavere energiindhold. Det er dog en stor fordel at dyrke motion, mens man er på Nutrilett. Motion er sundt og fremmer fedttabet.

Gravide, ammende, børn, teenager og ældre bør kun anvende Nutrilett produkterne i samråd med en læge, da andre fysiologiske processer i kroppen kan have betydning for fordøjelsessytemet.

Man kan ikke sige på forhånd hvor meget man kommer til at gå ned i vægt med Nutrilett LCD produkterne, da det varierer fra person til person. Ofte skal der gå nogle dage før forbrændingen ”kommer rigtig i gang”. Det er vigtigt at man ser vægtreduktionen som en del af et længere forløb end bare én uge.