• Lanceret for 30 år siden
  • God smag
  • Gode vaner
Close
Om Nutrilett
Lanceret for 30 år siden
God Smag
Gode vaner

INFO

Lanceret for 30 år siden.

Nutrilett blev skabt i 1989 og har siden hjulpet tusindvis af mennesker med at nå deres vægtmål. Det hele begyndte med arbejdet med at forebygge overvægt. Forskning viste, at pulvere der blandt andet har et lavt kalorieindhold og sojaprotein af høj kvalitet hjalp mennesker med at tabe sig, når det blev brugt i en diæt. Forskningen fortsatte på området med overbevisende resultater. Det var klart, at denne type produkter kunne gavne alle, som var overvægtige. Derfor opstod pulverne Nutrilett Very Low Calorie Diet (VLCD).

 

Stort udvalg af produkter med den bedste smag!

Vi ved, hvor svært det er at bevare et vægttab, når man har været på kur. Derfor besluttede vi at udvikle produkter, som kan hjælpe med at kontrollere kalorieindtagelsen efter en slankekur. Sådan opstod Nutrilett barer og smoothies.

Barer og smoothies er perfekte som erstatninger for et måltid, når man vil holde vægten. Vi ved, at smagen er vigtig i alle måltider. Derfor prioriterer vi det højt at fremstille velsmagende barer og smoothies.

 

Vi ved, du kan gøre det!

Siden lanceringen af Nutrilett har vi arbejdet tæt sammen med vores brugere for at forstå deres behov, håb og mål. Vi ved, at det er svært at ændre livsstil og kostvaner. Vi ved, at DU skal arbejde hårdt, engageret og træffe de nødvendige valg.

MEN vi ved også, at det er muligt. Vi ved, du kan gøre det – vi har set det ske! Og vi er her for at hjælpe dig. Vi giver dig de produkter, du skal bruge for at komme i gang og fastholde ændringerne, så du kan holde vægten på lang sigt.

Vi kan med sikkerhed sige, at vi ved, at DU kan gennemføre det med vores hjælp!