• Produkter for konkurrence og træning!
  • Snabba leveranser
  • Sikker betaling med DIBS
Om Nutrilett
PRODUKTER for konkurrence og træning!
GRATIS FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
SIKKERT OG ENKELT BETALING MED DIBS

INFO

Lanceret for mere end 20 år siden.

Brandet Nutrilett fylder snart 25 år. Nutrilett blev skabt af en norsk/dansk læge i 1989 og har siden hjulpet tusindvis af mennesker med at nå deres vægtmål.

Det hele begyndte med arbejdet med at forebygge overvægt. Forskning viste, at pulvere der blandt andet har et lavt kalorieindhold og sojaprotein af høj kvalitet hjalp mennesker med at tabe sig, når det blev brugt i en diæt.

Forskningen fortsatte på området med overbevisende resultater. Det var klart, at denne type produkter kunne gavne alle, som var overvægtige. Derfor opstod pulverne Nutrilett Very Low Calorie Diet (VLCD).

 

Stort udvalg af produkter med den bedste smag!

Vi ved, hvor svært det er at bevare et vægttab, når man har været på kur. Derfor besluttede vi at udvikle produkter, som kan hjælpe med at kontrollere kalorieindtagelsen efter en slankekur. Sådan opstod Nutrilett barer og smoothies.

Barer og smoothies er perfekte som erstatninger for et måltid, når man vil holde vægten. Vi ved, at smagen er vigtig i alle måltider. Derfor prioriterer vi det højt at fremstille velsmagende barer og smoothies. Forbrugerundersøgelser har også vist, at vi faktisk har de bedste slankebarer i Norden (Ipsos MMI marts 2013)!

TAK FOR DIN TILMELDING!

Ha' en rigtig god dag.

FÅ 15% RABAT PÅ ALLE VARER
Få vores produktnyheder først og bliv inspireret