Mad og diæt

Nutrilett handler ikke kun om slankeprodukter. Vi har i dag også forberedt et bredt udvalg af opskrifter på lette måltider til dig på farten. Vi har alle travle dage, hvor tiden er knap og det kan være vanskeligt at tage fornuftige valg.

Nutrilett ønsker derfor at hjælpe dig, med at tage nogle bedre valg, som samtidig er lettere at tage i en hektisk hverdag. Vi tilbyder indhold som inspirerer dig og som vi håber kan gøre en forskel i din hverdag.

VLCD Shake 4-3

VLCD-kuren

VLCD står for Very Low Calorie Diet og består af kosterstatninger til vægtkontrol med meget lavt kalorieindhold.

Læs mere her og find ud af, om VLCD er noget for dig. Eller få råd og vejledning fra vores produktspecialist, hvis du allerede er i gang.

Læs mere om VLCD

Opskrifter

Har du brug for inspiration til de lette retter og mellemmåltider? så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers. Flere, men ikke alle, af opskrifterne indeholder brugen af et Nutrilett-produkt.

sund livsstil med nutrilett, kvinde drikker shake

Måltidserstattere

Flere af Nutriletts produkter er såkaldte 'måltidserstattere'. De indeholder alle de mineraler, vitaminer og næringsstoffer, du har brug for i et måltid.

Hvis du for eksempel erstatter din frokost med en bar kan du reducere dit daglige kalorieindtag og vedligeholde vægten*.

*Udskiftning af et af de daglige hovedmåltider i en energireduceret kost med en måltidserstatning bidrager til vedligehold af vægten efter et vægttab.
Måltidserstattere har kun den ønskede virkning som del af en energireduceret kost. Andre fødevarer er en nødvendig del af sådan en kost og det er vigtigt dagligt at indtage tilstrækkeligt med væske.

Find relevante produkter
Check
Lanceret for over 30 år siden

Nutrilett blev skabt i 1989 og har siden hjulpet tusindvis af mennesker med at nå deres vægtmål.

Check
Produkter med den bedste smag!

Vi har udviklet produkter, som kan hjælpe med at kontrollere kalorieindtagelsen efter en slankekur.

Check
Vi ved, at du kan gøre det!

Vi ved, at det er svært at ændre livsstil og kostvaner! Vi arbejder med vores brugere for at forstå deres behov og mål.