nutrilett, bar

Hvad sker der med kroppen når du bruger måltidserstattere

Ved at erstatte 1-2 måltider pr. dag med måltidserstattere, kan du reducere dit totale kalorieindtag pr. dag.

Hvad sker der med kroppen når du bruger måltidserstattere

Ved at erstatte 1-2 måltider pr. dag med måltidserstattere, kan du reducere dit totale kalorieindtag pr. dag.

Hvad er Nutrilett måltidserstattere?

Det er to måder at gå ned i vægt på:

  1. enten ved at tilføre kroppen mindre energi end den forbruger
  2. eller ved at kombinere et lavere energiindtag med et øget energiforbrug (fysisk aktivitet).

Når du bruger slankeprodukter som Nutrilett’s måltiderstatnings-produkter (barer og smoothies) kan du på simpel vis reducere energiindtaget pr. dag og dermed gå ned i vægt. Det daglige indtag af kalorier som Nutrilett anbefaler er 1.200-1.500 kcal om dagen, hvis du vil tabe dig, og din kost bør være sammensat på en måde, så mindre end 30% af energien kommer fra fedt, 55 – 60% af energien fra kulhydrater og 10-15% af energien fra protein.

Hvilken effekt har Nutrilett barer og smoothies?

Ved at erstatte 1-2 måltider pr. dag med måltidserstattere som Nutrilett barer og/eller smoothies, kan du reducere dit totale kalorieindtag pr. dag. Barerne og smoothies indeholder ca. 200 kcal og har en rigtig sammensætning af protein, fedt og kulhydrater.

Dette betyder at ved at erstatte et af dine måltider med en bar eller smoothie får du et fuldgyldigt måltid med kun 200 kcal, så hvis du erstatter to måltider om dagen vil du kunne reducere det totale kcal indtag af 500-600 kcal som du behøver for at gå ned i vægt (afhængig af kalorie-mængden af hvad du sædvanligvis spiser).

Hvordan kontrollerer man bedst vægten på længere sigt?


Måltidserstattere er en fin måde at kontrollere energiindtagelsen. Men du bør også øge din bevidsthed om de andre måltider du spiser. Prøv at vælge mad som giver nyttige kalorier – dvs. mad som har et højt indhold af protein og fiber, og kun lidt sukker.

Desuden er fysisk aktivitet vigtig for at øge forbrændingen. Det behøver ikke at betyde hårde ture til træningscenteret. Gåture, cykling, svømning eller anden aktivitet vil også holde forbrændingen oppe. Det vigtigste er at du holder dig aktiv!