• Produkter for konkurrence og træning!
  • Snabba leveranser
  • Sikker betaling med DIBS

Et kickstart program

Kickstart programmet er til dig med et BMI på 30 eller derover og som ønsker et større vægttab.
Willpower Kickstart er en VLCD kur, der står for Very Low Calorie Diet. Det betyder at du får et minimalt indtag af kalorier, men samtidig alle de vitaminer og mineraler din krop har brug for i løbet af en dag.
Du skal indtage 5 breve pulver hver dag – og det er vigtigt, at du tager alle 5 breve så du får alle de næringsstoffer du skal have.
Du skal ikke spise noget andet mad i denne periode, kun de 5 breve. Det er dejlig nemt.
Hvis du er gravid, ammende, barn eller ældre kan du ikke være på en VLCD kur som Nutrilett Kickstart er, uden først at have talt med din læge.

Og hvordan gør du så?

Begynd nogle dage inden starten af kuren, med at reducere dit kalorieindtag en smule, så overgangen ikke bliver for hård.
Fjern fristelserne i køkkenet inden start, så du ikke bliver lokket til at skeje ud undervejs i kuren.
Fortæl din familie og venner at du er startet på kuren, så de kan støtte dig undervejs.
Husk at drikke en masse vand sammen med dine shakes. Tag fx et stort glas vand lige efter du har drukket shaken. På den måde giver du også fibrene gode arbejdsvilkår i tarmene.
Hvis du savner noget at tygge på, så tag et tyggegummi.

Træning og motion i denne fase

Hvis du dyrker motion i forvejen, kan du godt fortsætte med det i diætperioden, men formentlig på et lavere niveau. Har du ikke dyrket motion fornylig, vil jeg anbefale dig at tage et skridt ad gangen, og primært fokusere på ændring af kosten til at starte med og evt. et par gåture.
Du kan bestille Nutrilett Shakes inde på vores hjemmeside, hvor du kan bestille til alle 3 uger på en gang hvis du vil det. Og som medlem af Willpower gruppen får du altid 20%.
Og endelig – find støtte, motivation og gode ideer inde på vores Nutrilett Willpower facebook gruppe.

Hvad gør du nu?

• Køb de produkter du behøver for at starte på diæten. I webshoppen får du et større udvalg af produkter, og du kan både købe færdige pakker eller sammensætte dine egne favoritter. Husk, at du som medlem, altid får 20% rabat på alle produkterne i webshoppen ved gøre brug af rabatkoden ”Teamwillpower20” ved kassen. Produkterne, i Get Started kategorien, er dem, der passer til dette program.
• Til højre på denne side finder du vores anbefalinger til kost- og aktivitetsprogrammer til dette forløb. Hent programmerne og husk at læse “forklaring til træningsprogrammet”, så du forstår de forskellige udtryk, der anvendes.
o Download vores kost- og aktivitetsplan. Udskriv skemaet og udfyld hvad du skal bruge til de forskellige måltider og hvilke aktiviteter du skal gennemføre.
• Tag kontakt til os på vores Willpower Facebook gruppe, hvis du har spørgsmål og behøver støtte/vejledning undervejs. Vi er her for dig og hjælper dig hellere end gerne på rette vej.

Så nu er det bare at komme i gang. Vi glæder os til at høre fra dig på Facebook!

TAK FOR DIN TILMELDING!

Ha' en rigtig god dag.

FÅ 15% RABAT PÅ ALLE VARER
Få vores produktnyheder først og bliv inspireret

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOG IND eller BLIV MEDLEM