• Lanceret for 30 år siden
  • God smag
  • Gode vaner

Nyd en lækker æblekage med god samvittighed!

Kan nydes sammen med mager creme fraiche.

Ingredienser:
60 g smør
60 g sukrin
125 g fuldkornshvedemel
1 tsk bagepulver
2 æg
5 æbler
1 håndfuld mandler
1/2 tsk kanel

Sådan gør du:
1) Hæld alt det tørre i bagebollen, og smuldre dette sammen med smørret. Hæld æggene i blandingen og pisk det sammen med en gaffel.
2) Smør en springform, ca 24 cm i diameter. Glat dejen ud i formen og ca 1 cm op langs kanten.
3) Skræl æblerne, ta kernehusene ud og del dem i både. Stik æblebådene ned i dejen. Drys kanel og hakkede mandler ovenpå. Steg kagen på nederste rille ved 200 grader i ca. 25-30 minutter.

Relaterede blogindlæg