Chocolade Kage Raw 4-3

Raw chokoladestykker - se opskriften her!

Raw chokoladestykker

Opskriften giver ca. 20 stk.

Ingredienser:

Bund:

  • 80 g mandler
  • 50 g havregryn
  • 280 g dadler
  • 30 g kakao
  • 50 g kokos
  • 1 spsk flydende smør/kokosolie
  • 2 spsk FiberSirup eller honning
  • 1 spsk sødemiddel
  • 1-2 spsk vand

Topping:

  • 1 Nutrilett Chocolate & Seasalt, hakket i små stykker
  • 120 g mørk chokolade, smeltet med 1 tsk kokosolie

Sådan gør du:

  1. Knus mandlerne til groft «mel» i en foodprocessor sammen med havregryn
  2. Kom derefter resten af ingredienserne (undtagen vandet) i, og blend alt godt sammen. Du skal evt. stoppe et par gange undervejs for at skubbe massen ned fra kanterne
  3. Tilsæt 1-2 spsk vand til slut, hvis det er nødvendigt, for at få en dej, der er nemmere at forme.
  4. Tryk blandingen ned i en form på ca. 20 x 20 cm med fingrene (fugtet med lidt vand eller olie). Lad massen afkøle i ca. 30 minutter
  5. Drys til slut med hakket Nutrilett-bar og derefter smeltet mørk chokolade
    Du kan eventuelt trykke de hakkede stykker lidt ned i massen
  6. Lad alt afkøle, før du skærer massen op i passende stykker