Ingredienser:
Dejen:
- 300 g hvedemel
- 150 g havremel
- 100-150 g grahams- eller fuldkornsmel
- 2 dl mælk
- 1,5 dl vand
- 25 g gær
- 25 g smør
- 1 tsk kardemomme
- 1 tsk salt
- 100 g SukrinMelis
- 30 g Sukrin Gold
- 1 spsk honning
Fyld:
- 1 Dulce de Leche (karamelliseret mælk)
- 1 Nutrilett Dark Chocolate i små stykker
- 50 g mørk chokolade, hakket
- 50 g peanuts, hakket
1 æg til pensling
Sådan gør du:
- Lun mælk og vand i en gryde sammen med smør, Sukrin og honning.
- Opløs derefter gæren i væsken.
- Bland de tørre ingredienser (mel, kardemomme og salt).
- Hæld væsken i en skål sammen med lidt af melblandingen.
- Ælt dejen godt, før du sætter den til hævning et lunt sted i 45 min.
- Del derefter dejen i to dele, og rul hver del ud til et rektangel.
- Smør et passende lag Dulce de Leche på, og drys Nutrilett-bar, hakkede peanuts og chokolade over.
- Rul dejen sammen, og skær den i skiver. Læg sneglene på en bageplade med bagepapir, og sæt dem til efterhævning i 45 min.
- Pensles med æg og bages derefter ved 200 grader i ca. 12-15 min.