• Produkter for konkurrence og træning!
  • Snabba leveranser
  • Sikker betaling med DIBS
Havregrynsskåle

Opskriften giver 6 havregrynsskåle

Ingredienser:

  • 1 mellemstor banan
  • 100 g havregryn
  • 3 spsk honning/FiberSirup
  • 1 æggehvide
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk vaniljeessens
  • Lidt salt
  • Tilsæt evt. 20 g Banangranola (se anden opskrift) eller hakkede nødder, frø eller kerner.

Sådan gør du:

  • Mos bananen godt med en gaffel eller stavblender.
  • Bland resten af ingredienserne i, og lad blandingen stå koldt i cirka 30 minutter.
  • Tryk blandingen ned i 6 muffinsforme eller 6 smurte teflonforme. Tryk blandingen godt ned i bunden og op langs kanterne med bagsiden af en teske (eller fingrene).
  • Havregrynsskålene bages ved 160 grader i ca. 18-20 minutter.
  • Lad dem afkøle i formen, før du tager dem ud.

Spises fyldt med yoghurt og/eller bær eller andre lækre sager! Havregrynsskålene holder sig godt i køleskabet i et par dage.

Relaterede blogindlæg

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOG IND eller BLIV MEDLEM