Opskriften giver 6 havregrynsskåle
Ingredienser:
- 1 mellemstor banan
- 100 g havregryn
- 3 spsk honning/FiberSirup
- 1 æggehvide
- 1 tsk kanel
- ½ tsk vaniljeessens
- Lidt salt
- Tilsæt evt. 20 g Banangranola (se anden opskrift) eller hakkede nødder, frø eller kerner.
Sådan gør du:
- Mos bananen godt med en gaffel eller stavblender.
- Bland resten af ingredienserne i, og lad blandingen stå koldt i cirka 30 minutter.
- Tryk blandingen ned i 6 muffinsforme eller 6 smurte teflonforme. Tryk blandingen godt ned i bunden og op langs kanterne med bagsiden af en teske (eller fingrene).
- Havregrynsskålene bages ved 160 grader i ca. 18-20 minutter.
- Lad dem afkøle i formen, før du tager dem ud.
Spises fyldt med yoghurt og/eller bær eller andre lækre sager! Havregrynsskålene holder sig godt i køleskabet i et par dage.