• Lanceret for 30 år siden
  • God smag
  • Gode vaner
Close

Inspiration

Smarte valg og gode alternativer for dig på farten

Nutrilett handler ikke kun om slankeprodukter. Vi har i dag også et bredt udvalg af smarte, lette måltider til dig på farten. Vi har alle travle dage, hvor tiden er knap og det kan være vanskeligt at tage fornuftige valg. Nutrilett ønsker derfor at hjælpe dig, med at tage nogle bedre valg, som samtidig er lettere at tage i en hektisk hverdag. Vi tilbyder produkter og indhold som inspirerer dig og som vi håber kan gøre en forskel i din hverdag.

Gode rutiner er smarte valg som gentages

Det at opretholde en sund livsstil handler om at skabe gode vaner. Gode vaner er bare smarte valg som gentages over tid. Det behøver ikke at være store ting, der giver de bedste resultater. Byt elevatoren ud med trappen, hop af bussen et stop eller to før du egentlig skal af, drik et stort glas vand før hvert måltid, snup en Nutrilett-bar med i tasken, til at dæmpe den søde tand og undgå unødvendige kalorier. Dette er eksempler på smarte valg som hurtigt kan blive rutiner, hvis du gentager dem nok. Så start i dag. Rutiner du trives med, er rutiner du beholder!

Fordi det er sund mad, behøver det ikke være kedelig mad

Mad kan både smage godt og gøre godt. Det handler om at finde en balance. Balance i ét og samme måltid, men også på sigt noget som betyder, at du kan unde dig selv favoritmåltidet på en lørdag, uden at skulle tage for meget hensyn til kalorieindtaget. På Nutrilett.dk har vi en masse god information om kost og ernæring, samt en række gode opskrifter som underbygger princippet om balance. Vi har inspirerende opskrifter til morgenmad, frokost, middag og mellemmåltid, og flere er på vej!

Aktiv hele dagen

Aktivitet er ikke kun hård og tung træning.Det handler også om at være aktiv hele dagen. De allerfleste er enige om, at mindst en halv times aktivitet dagligt, er et minimumskrav til enhver person. Ved siden af de fysiske fordele som kalorieforbrænding og træningsprofression, giver aktivitet og træning også fysisk og psykisk velvære. Der skal ikke mange aktiviteter til for at få dette overskud, det handler bare om at komme ud og gøre noget. Du kan cykle til arbejde, gå en tur i nabolaget, og i sommermånederne kan du invitere gode venner til en gang kongespil i nærmeste have eller park.