• Produkter for konkurrence og træning!
  • Snabba leveranser
  • Sikker betaling med DIBS

Inspiration

Smarte valg og gode alternativer for dig på farten

Nutrilett handler ikke kun om slankeprodukter. Vi har i dag også et bredt udvalg af smarte, lette måltider til dig på farten. Vi har alle travle dage, hvor tiden er knap og det kan være vanskeligt at tage fornuftige valg. Nutrilett ønsker derfor at hjælpe dig med at tage bedre valg og som samtidig er lettere at tage i en hektisk hverdag, ved at tilbyde produkter og indhold som inspirerer dig og som gør en forskel i din hverdag.

Gode rutiner er smarte valg som gentages

Det at opretholde en sund livsstil handler om at skabe gode vaner. Gode vaner er bare smarte valg som gentages over tid. Det behøver ikke at være store ting der giver de bedste resultater. Byt elevatoren ud med trappen, hop af bussen et stop eller to før du egentlig skal af, drik et stort glas vand før hvert måltid, snup en Nutrilett bar med i tasken til at dæmpe den søde tand og undgå unødvendige kalorier. Dette er eksempler på smarte valg som hurtigt kan blive rutiner hvis du gentager dem nok. Så start i dag. Rutiner du trives med, er rutiner du beholder!

Raspberry & Oat x 3

75.00 DKK
Nutrilett Raspberry & Oat shake er en færdigblandet velsmagende hindbær og havredrik med havrefibre, som giver en rund og mild smag og tilsat hindbærjuice. Shaken er en del af Nutrilett's Get Started serie, hvilket betyder, at det er et VLCD (Very Low Calorie Diet) produkt. VLCD produkter benyttes som kosterstatning med et meget lavt energiindhold til vægtkontrol. Du får det, din krop behøver, samtidigt med du går ned i vægt.
Med Nutrilett Get Started shakes udskifter du samtlige dagens måltider i op til 3 uger med 5 breve pr. dag. Med Nutrilett Cocoa & Oat færdigdrik kan du nu nemt udskift en eller flere pulvershakes når du følger en VLCD kur. 5 færdigdrikke giver, ligesom pulveret, dig alle de næringsstoffer, du behøver per dag, men kun 3277 kJ/799 kcal. Normalt energiindtag er ca. 2000-3000 kcal. pr. dag. Det er vigtigt, at du tager alle 5 breve/færdigdrikke hver dag, for at sikre at du får alle nødvendige næringsstoffer. Det er også vigtigt at drikke rigeligt med vand, så fibrene får noget at arbejde med. Mens du er på en Get Started kur må du også gerne drikke andre kalorifattige drikke som f.eks. kaffe, der evt. kan sødes med Nutrilett sødetabletter. Get Started by Nutrilett er produkter, der er beregnet til ernæringsbehandling af fedme og kan være en hjælp til at starte en sundere livsstil. Produktet må ikke anvendes af gravide, ammende, børn, unge eller ældre samt personer med diabetes type 1 eller andre forstyrrelser i metabolismen. Bør heller ikke anvendes af personer med hjerte- karsygdomme eller andre lidelser, hvor et lavt energiindtag er ufordelagtigt. Anvender du Get Started ny Nutrilett i mere end 3 uger bør det ske i samråd med læge. Særligt for produktet: Pr. 100 ml. 199 kJ/47 kcal. Pr. færdigdrik (330 ml.) 655 kJ/156 kcal. Pr. dagsdosis 3277 kJ/799 kcal. Fuld kosterstatning - 5 færdigdrikke/breve pr. dag
1

Mellemmåltidet som får dig gennem dagen

Sulten kommer og går i løbet af en dag, men mange genkender nok den udfordrende tid mellem frokost og middag, specielt hvis man skal handle ind på vej hjem fra arbejde eller skole. Det er længe siden sidste måltid og energiniveauet og blodsukkeret er i bund. Så er det nemt at tage valg man ellers ikke ville have taget. I sådanne tilfælde kan et af Nutrilett mellemmåltidsprodukter være redningen. Alle vores snackbarer er under 113 kcal pr. bar, har et lavt sukkerindhold samtidig med at de indeholder protein og mætter godt. Prøv en af Nutriletts barer næste gang klokken slår 15 og du vil se, om du bliver mindre fristet af unødvendige kalorier.

Fordi det er sund mad, behøver det ikke være kedelig mad

Mad kan både smage godt og gøre godt. Det handler om at finde en balance. Balance i ét og samme måltid, men også på sigt noget som betyder, at du kan unde dig selv favoritmåltidet på en lørdag, uden at skulle tage for meget hensyn til kalorieindtaget. På Nutrilett.dk har vi en masse god information om kost og ernæring, samt en række gode opskrifter som underbygger princippet om balance. Vi har inspirerende opskrifter til morgenmad, frokost, middag og mellemmåltid, og flere er på vej!

Aktiv hele dagen

Aktivitet er ikke kun tung træning, progression og selfies i træningscenteret. Det handler også om at være aktiv hele dagen. De allerfleste er enige om, at mindst en halv times aktivitet dagligt, er et minimumskrav til enhver person. Ved siden af de fysiske fordele som kalorieforbrænding og træningsprofression, giver aktivitet og træning også overskud, psykisk, såvel som fysisk velvære. Der skal ikke mange aktiviteter til for at få dette overskud, det handler bare om at komme ud og gøre noget. Du kan cykle til arbejde, gå en tur i nabolaget mens du hører lydbog og i sommermånederne kan du invitere gode venner til en gang kongespil i nærmeste have eller park.

Image

Wow - Er du klar for gode tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og få 15% rabat på alle dine ordre i vores webshop!

TAK FOR DIN TILMELDING!

Ha' en rigtig god dag.

FÅ 15% RABAT PÅ ALLE VARER
Få vores produktnyheder først og bliv inspireret