• Produkter for konkurrence og træning!
  • Snabba leveranser
  • Sikker betaling med DIBS

Inspiration

Smarte valg og gode alternativer for dig på farten

Nutrilett handler ikke kun om slankeprodukter. Vi har i dag også et bredt udvalg af smarte, lette måltider til dig på farten. Vi har alle travle dage, hvor tiden er knap og det kan være vanskeligt at tage fornuftige valg. Nutrilett ønsker derfor at hjælpe dig, med at tage nogle bedre valg, som samtidig er lettere at tage i en hektisk hverdag. Vi tilbyder produkter og indhold som inspirerer dig og som vi håber kan gøre en forskel i din hverdag.

Gode rutiner er smarte valg som gentages

Det at opretholde en sund livsstil handler om at skabe gode vaner. Gode vaner er bare smarte valg som gentages over tid. Det behøver ikke at være store ting, der giver de bedste resultater. Byt elevatoren ud med trappen, hop af bussen et stop eller to før du egentlig skal af, drik et stort glas vand før hvert måltid, snup en Nutrilett-bar med i tasken, til at dæmpe den søde tand og undgå unødvendige kalorier. Dette er eksempler på smarte valg som hurtigt kan blive rutiner, hvis du gentager dem nok. Så start i dag. Rutiner du trives med, er rutiner du beholder!

Blueberry shake med kvark og FiberHUSK®

249.00 DKK
Dette er et unikt produkt fra Nutrilett og det er det eneste Shake produkt på markedet der indeholder FiberHUSK®. FiberHUSK® er et produkt, der indeholder psyllium frøskaller, som har et højt fiberindhold.

Nutrilett Blueberry Shake er en fuld kosterstatning til vægtkontrol, som anvendes, som en erstatning for alle dagens måltider. Eftersom produktet har et meget lavt energiindhold anvendes det i forbindelse med, at man ønsker at gå ned i vægt. Produktet indeholder de vitaminer og mineraler, du har brug for.

Med Nutrilett Blueberry Shake erstatter du alle dine måltider i op til 3 uger. Du skal tage 5 poser per dag, og de giver dig alle de næringsstoffer, du behøver per dag. Du vil få 483 KJ /115 kcal pr måltid svarende til 2415 KJ / 575 kcal per dag, hvor et normalt energiindtag er ca. 2000-3000 kcal.
Det er vigtigt, at du tager alle 5 poser hver dag for at sikre, at du får alle nødvendige næringsstoffer. Det er også vigtigt, at drikke rigeligt med vand eller andre kaloriefattige drikke som fx kaffe.
Med dette Nutrilett produkt får du: 483 KJ / 115 kcal per måltid.

Bæredygtig emballage
Vidste du, at Nutrilett shakes er lavet af bæredygtigt emballage? Dette gælder alle Nutrilett Shakes samt alle Nutrilett Ready-to-drinks (dog med undtagelse for låget).

GetStarted serien
Nutrilett Blueberry Shake er en del af Nutrilett Get Started serien, som er velegnet hvis du gerne vil kick-starte et vægttab. Når du tager Get Started, skal du taget 1 Nutrilett produkt i Get Started serien 5 gange om dagen – og husk at drikke en masse vand. Udover denne variant med blåbær findes der også en Nutrilett Chokolade shake og en Nutrilett Jordbær shake samt forskellige shakes, som du fx kan bruge ”on the go”.

Get Started by Nutrilett er produkter, der er beregnet til overvægtige eller svært overvægtige voksne, der har til hensigt at opnå et vægttab. Produktet må ikke anvendes af gravide, ammende, børn, unge eller ældre samt personer med type 1 diabetes eller andre forstyrrelser i metabolismen. Bør heller ikke anvendes af personer med hjerte- karsygdomme eller andre lidelser, hvor et lavt energiindtag er ufordelagtigt.
Anvender du Get Started by Nutrilett i mere end 3 uger, bør det ske i samråd med læge.
1

Blueberry acai & almond x 3

75.00 DKK
Nutrilett Blueberry, Acai & Almond shake er en færdigblandet velsmagende blåbær og mandeldrik med acai. Shaken er en del af Nutrilett’s Get Started serie, hvilket betyder, at det er et VLCD (Very Low Calorie Diet) produkt.

VLCD produkter benyttes som kosterstatning med et meget lavt energiindhold til vægtkontrol. Du får det, din krop behøver, samtidigt med du går ned i vægt.

Med Nutrilett Get Started shakes udskifter du samtlige dagens måltider i op til 3 uger med 5 breve pr. dag. Med Nutrilett Blueberry, Acai & Almond færdigdrik kan du nu nemt udskift en eller flere pulvershakes når du følger en VLCD kur.
5 færdigdrikke giver, ligesom pulveret, dig alle de næringsstoffer, du behøver per dag, men kun 3105 kJ/740 kcal. Normalt energiindtag er ca. 2000-3000 kcal. pr. dag.

Det er vigtigt, at du tager alle 5 breve/færdigdrikke hver dag, for at sikre at du får alle nødvendige næringsstoffer.

Det er også vigtigt at drikke rigeligt med vand, så fibrene får noget at arbejde med. Mens du er på en Get Started kur må du også gerne drikke andre kalorifattige drikke som f.eks. kaffe, der evt. kan sødes med Nutrilett sødetabletter.

Get Started by Nutrilett er produkter, der er beregnet til
ernæringsbehandling af fedme og kan være en hjælp til at starte en sundere livsstil.

Produktet må ikke anvendes af gravide, ammende, børn, unge eller ældre samt personer med diabetes type 1 eller andre forstyrrelser i metabolismen. Bør heller ikke anvendes af personer med hjerte- karsygdomme eller andre lidelser, hvor et lavt energiindtag er ufordelagtigt.

Anvender du Get Started ny Nutrilett i mere end 3 uger bør det ske i samråd med læge.
Særligt for produktet: Pr. 100 ml. 188 kJ/45 kcal. Pr. færdigdrik (330 ml.) 621 kJ/148 kcal. Pr. dagsdosis 3105 kJ/740 kcal.
Fuld kosterstatning – 5 færdigdrikke/breve pr. dag
1

Fordi det er sund mad, behøver det ikke være kedelig mad

Mad kan både smage godt og gøre godt. Det handler om at finde en balance. Balance i ét og samme måltid, men også på sigt noget som betyder, at du kan unde dig selv favoritmåltidet på en lørdag, uden at skulle tage for meget hensyn til kalorieindtaget. På Nutrilett.dk har vi en masse god information om kost og ernæring, samt en række gode opskrifter som underbygger princippet om balance. Vi har inspirerende opskrifter til morgenmad, frokost, middag og mellemmåltid, og flere er på vej!

Aktiv hele dagen

Aktivitet er ikke kun hård og tung træning.Det handler også om at være aktiv hele dagen. De allerfleste er enige om, at mindst en halv times aktivitet dagligt, er et minimumskrav til enhver person. Ved siden af de fysiske fordele som kalorieforbrænding og træningsprofression, giver aktivitet og træning også fysisk og psykisk velvære. Der skal ikke mange aktiviteter til for at få dette overskud, det handler bare om at komme ud og gøre noget. Du kan cykle til arbejde, gå en tur i nabolaget, og i sommermånederne kan du invitere gode venner til en gang kongespil i nærmeste have eller park.

Image

Wow - Er du klar for gode tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og få 15% rabat på alle dine ordre i vores webshop!

TAK FOR DIN TILMELDING!

Ha' en rigtig god dag.

FÅ 15% RABAT PÅ ALLE VARER
Få vores produktnyheder først og bliv inspireret