Kyllingesalat med perlebyg (2 portioner)
Energi, kcal pr. portion | Protein | Fedt | Kulhydrater |
358 | 40 % | 33 % | 27 % |
Ingredienser
- 50 g perlebyg (tørvægt)
- 150 g kyllingebryst uden skind
- 40 g rucola (eller en anden type salat)
- ½ rødløg
- 100 g feta (10 % fedt)
- 5 stk. grønne asparges
- 8 cherrytomater
- 1 spsk. rapsolie
- 3 spsk. mager kvark
Fremgangsmåde
1) Kog perlebyg efter anvisningerne
2) Skær kylling i tern og steg dem i rapsolie. Lad dem simre et par minutter på panden, til de er gyldne og gennemstegte
3) Bland resten af ingredienserne i den kogte perlebyg og tilsæt kyllingen til sidst
4) Tilsæt også friske krydderurter efter smag
5) Server salaten kold eller varm sammen med kvark
Hvis du ikke har perlebyg, kan du servere salaten med en tilsvarende mængde fuldkornspasta.
Velbekomme og hav en god sommer!