Bananbrød 4-3

Opskrift på et lækkert og sundt bananbrød!

Sundt bananbrød

Opskriften giver 1 stort bananbrød

Ingredienser:

  • 3 mellemstore bananer
  • 3 store æg
  • 1 dl mandelmælk eller anden mælk
  • 100 g havregryn
  • 120 g havremel
  • 40 g Sukrin Gold eller andet sødemiddel
  • 1 spsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk vaniljeessens/vaniljepulver
  • Lidt salt

Topping/fyld:

  • Nutrilett Smooth Caramel, i små stykker
  • 50 g mørk chokolade, hakket
  • 20 g græskarkerner, eventuelt andre kerner eller hakkede nødder

Sådan gør du:

  • Indstil ovnen på 180 grader.
  • Blend banan og æg til en jævn, fin konsistens.
  • Kom mælken og de øvrige ingredienser i, og bland det hele godt sammen.
  • Bland ¾ af Nutrilett-baren og chokoladen i massen. Gem resten til topping.
  • Hæld bananbrødblandingen i en brødform (almindelig størrelse), beklædt med bagepapir. Drys resten af den hakkede chokolade og græskarkernerne (eller nødderne) over brødet. Tryk resten af Nutrilett-baren ned i massen. Hvis stykkerne lægges ovenpå brødet, bliver de mere stegt end smeltet.
  • Brødet bages i ca. 50 minutter. Tjek brødet med en bagepind mod slutningen af bagetiden.
  • Afkøles lidt før spisning.

Holder sig saftigt og lækkert i et par dage.