• Lanceret for 30 år siden
 • God smag
 • Gode vaner
Close

Vi hjælper dig mod dine nye mål

Det at tage det første skridt mod en lettere og bedre livsstil er et valg mange af os gør – hver dag. Men vi ved også, at det kan være en vanskelig vej rent faktisk at føre ud i livet. Det vil vi gerne hjælpe dig med! I Willpower gruppen findes der ingen dumme spørgsmål, det du undrer dig over, er helt sikkert noget som andre i din situation også har været i tvivl om.

Så hvad gør du nu?

For at du skal komme godt i gang, er det vigtigt at du gør dig nogle konkrete forberedelser:

  1. Bliv medlem af Team Willpower på vores Facebook side. Her deler vi sejre, udfordringer, motivation, opskrifter og tips til kuren.
  2. Vælg det program der passer bedst til dig. Du kan finde programmerne længere nede her på siden. Under hvert program finder du information om hvordan du forbereder dig før start og præcise guidelines til hvordan du følger programmet.
  3. Husk at rydde køkkenskabe og køleskabet for eventuelle fristelser, som du ikke skal spise i de næste uger. Det gør det meget nemmere at komme i gang. Jo længere du kommer hen i kuren, vil du dog måske opleve, at du ikke så nemt lader dig friste som i starten.
  4. Fyld køleskabet og skabene med de madvarer du skal bruge de næste par uger. Køb fx godt ind at Nutrilett, så du hele tiden har det ved hånden og ikke skal ud og handle.
  5. Planlæg dagene med hvilke aktiviteter du skal gennemføre og de måltider du skal spise. Du kan bruge vores aktivitets- og måltidsplanlægger.
  6. Hvis du stadig er lidt usikker på hvad du skal gøre, så spørg os endelig direkte på Facebook. Rikke sidder klar med svar.

 

Vi glæder os til at høre fra dig og til at hjælpe dig i gang!

Mange hilsner

Rikke Sloth, Nutrilettekspert

Nutrilett Willpower