• Produkter for konkurrence og træning!
  • Snabba leveranser
  • Sikker betaling med DIBS

Vi ved det godt:

For at tabe sig er man nødt til at spise færre kalorier og bruge flere.  Det er ikke let at spise færre kalorier – det kræver indsats og vilje for den som begiver sig ud på det. Og det kræver ofte en ændring af hele kostsammensætningen. Der findes mange måder at spise færre kalorier på. Nutriletts produkter er et eksempel en metode som kan hjælpe dig med kaloriekontrol. Der findes også mange gode opskrifter på sunde måltider, som kan hjælpe dig på vej.

Træning kræver tid og viljestyrke
Når det gælder træning kræver det både tid og viljestyrke. Og hvem har ikke med god overbevisning bestemt sig for at NU skal jeg i gang med at træne, for så senere at udsætte og udsætte fordi tiden ikke rakte? Og hvis man ikke har tid så er det jo en gyldig grund for ikke at træne. Dette er starten på en ond cirkel som det er svært at komme ud af.

Men frygt ikke! Vi har samlet nogle tips som kan hjælpe dig med at komme i gang – selv om du egentlig ikke har tid.

Nutrilett tips til nem træning

  1. Und dig selv en god start på dagen. Stræk armene mod loftet og tænk positive tanker om en aktiv dag. Det hjælper på den mentale indstilling resten af dagen.
  2. Stig af bussen ét eller flere stop før du er fremme. Parker bilen noget oftere og tag cyklen eller gå. Det er ikke altid at det går langsommere – med mindre du skal langt, selvfølgelig.
  3. Spænd og slip mavemusklerne 2-3 minutter 3 gange hver dag. Dette kan du gøre både siddende og stående, hvad enten du taler i telefon eller laver aftensmad.
  4. Gør det til en vane at to eller tre trin ad gangen hver gang du skal op ad en trappe.
  5. Afslut altid arbejdsdagen med at strække armene højt op mod loftet, cirkuler hovedet fra side til side gør rotationer med overkroppen ved at svinge armene fra side til side. Så parkerer du jobbet og bekymringerne og kroppen kan slappe af.
  6. Nu er du klar til det næste skridt – selve træningen – den ekstra indsats. Start roligt, lad være med at tro at du skal træne 5 kilo væk den første uge eller at du skal løbe 10 km. Hvis du ikke har trænet så meget så er en gå-tur på 10 minutter fem gange om ugen en god nok start. Afsæt faste dage, sæt kryds i kalenderen og følg så planen. 10 minutter har alle tid til.
  7. Nu er du ude af den onde cirkel og inde i en god  En god start med små tiltag i løbet af dagen og en fast gå-tur fem gange om ugen. Og så er du jo pludselig i gang med et træningsprogram uden at du har tænkt over det. Øg tiden på turene til en halv time efter 1-2 uger – en halv time udgør ikke så meget ud af de 8 timer der er til rådighed efter arbejde.
  8. Nu gælder det om ikke at falde ud af den gode cirkel og tilbage i en dårlig. Sæt små huskesedler op til dig selv som du ser i løbet af dagen, og lave gerne en plan for gå-turene for hele måneden. Når du har fulgt dette program i en måned, kan det være på tide at øge indsatsen. Tjek de enkle træningstips og start på disse hvis du føler dig klar. Hvis du ikke helt føler dig klar til at udvide træningen så hold dig til gå-turene. Det vigtigste er, at holder dig aktiv.

Relaterede blogindlæg

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOG IND eller BLIV MEDLEM